October 30, 2017

October 16, 2017

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

ooooh yessss❣️

October 16, 2017

 

Even een *** nieuwsflits***
De tweede oplage van Los Laten Leven is in bestelling.
Ik ben dankbaar voor de boeken die reeds verkocht zijn en de warme waardering die ik mag ontvangen over mijn werk.
Het in- en aanvoelen van emotie's in geluk, liefde en verdriet, wordt mooi gedeeld en ontvangen onder de lezers. Daarnaast ben ik erg trots op de volgende verkooppunten waar mijn bundel mag 'zijn':

 

- Bruna te Loosdrecht 
- Bruna te Bilthoven
- Bilthovense Boekhandel Bouwman in De Bilt
Bij deze laatste boekhandel zal ik 17 november om 16.00 uur een boekpresentatie geven. Dit in combinatie met een bijzonder mooi optreden van zangeres Tania van Raai. Tania heeft ook op mijn lancering in Laren gezongen. (nadere info volgt) TaniavanRaai.com

 

Eerder verkooppunten waar de boeken te koop zijn:

- Joy's cadeauwinkel te Loosdrecht 
- Larense boekhandel te Laren 
- Byzzar te Laren 

En Bol.com

Verder verheug ik mij enorm op het vrijwillig voorlezen in bejaardentehuis de Beukenhof, op een gastles aan groep 7/8 te Utrecht en een gastles over emotie's en gedichten aan groep 7 op een school in Loosdrecht .zondag 22 oktober lees en signeer tijdens een private shopping bij de modemakelaar. 

En nu....aan de slag.
Fijn weekend, liefs Natasja

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

Vul het contactformulier in en u ontvangt spoedig een mail met de betalingsregeling. Na ontvangst van het openstaande bedrag zal uw bestelling zo snel mogelijk door ons worden verzonden. Verzendkosten zijn gratis.

Bestel Los Laten Leven vandaag nog voor maar €19,00

Copyright 2019 She By Me - Natasja ten Broeke - Vormgeving: DTProost - Communicatie op Maat