ooooh yessss❣️


Even een *** nieuwsflits*** De tweede oplage van Los Laten Leven is in bestelling. Ik ben dankbaar voor de boeken die reeds verkocht zijn en de warme waardering die ik mag ontvangen over mijn werk. Het in- en aanvoelen van emotie's in geluk, liefde en verdriet, wordt mooi gedeeld en ontvangen onder de lezers. Daarnaast ben ik erg trots op de volgende verkooppunten waar mijn bundel mag 'zijn':

- Bruna te Loosdrecht - Bruna te Bilthoven - Bilthovense Boekhandel Bouwman in De Bilt Bij deze laatste boekhandel zal ik 17 november om 16.00 uur een boekpresentatie geven. Dit in combinatie met een bijzonder mooi optreden van zangeres Tania van Raai. Tania heeft ook op mijn lancering in Laren gezongen. (nadere info volgt) TaniavanRaai.com

Eerder verkooppunten waar de boeken te koop zijn:

- Joy's cadeauwinkel te Loosdrecht - Larense boekhandel te Laren - Byzzar te Laren

En Bol.com

Verder verheug ik mij enorm op het vrijwillig voorlezen in bejaardentehuis de Beukenhof, op een gastles aan groep 7/8 te Utrecht en een gastles over emotie's en gedichten aan groep 7 op een school in Loosdrecht .zondag 22 oktober lees en signeer tijdens een private shopping bij de modemakelaar.

En nu....aan de slag. Fijn weekend, liefs Natasja


Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square