Natasja ten Broeke

Schrijven en spreker in dichtkunst

 

De reden om gedichten te schrijven komt voort uit het feit dat ik het mooi vind als mensen dichter bij hun gevoel kunnen door of met mijn gedichten. En als men dit vervolgens deelt met anderen, is mijn missie geslaagd.

Al vanaf mijn veertiende levensjaar schrijf ik gedichten en mijn Franse lerares op de middelbare school benadrukte toen al dat ik een gave bezit. In alle jaren die volgden schreef ik af en toe een gedicht, voor mezelf of voor dierbaren. Na een carrière als assistent-orthodontist ben ik nu mede-eigenaar van UWBS Financial Services BV. Op een gegeven moment besloot ik alle geschreven gedichten te gaan verzamelen. Gaandeweg nam het aantal zodanig toe dat het idee ontstond om deze gedichten te gaan bundelen in een boek. Een half jaar later, in oktober 2017, is het boek gelanceerd en ligt het in meerdere winkels (zie Verkooppunten) en staat het op Bol.com.

Na het uitbrengen van het boek was mijn missie niet compleet. Mijn passie is om mijn gedichten uit te brengen. Ik wil dit doen in geschreven vorm maar ook door het voordragen aan groepen van mensen. Ik wil mensen helpen en steun bieden op het gebied van liefde, troost, vertrouwen, vriendschap, etc. En daarmee hoop ik zoveel mensen te bereiken als mogelijk.